Trinnov Audio Specialist

Ron's Activiteiten heeft Trinnov Audio uit Frankrijk in Nederland en België geïntroduceerd. Wij zijn van start gegaan op de X-fi audioshow in september 2013 met een presentatie en demonstratie van de Amethyst. Voor de bezoekers was het nog een onbekend merk, maar na een paar keer luisteren was het duidelijk: hier gebeurt iets bijzonders met de muziek.

Trinnov heeft een eigen aanpak om de nadelige effecten van de akoestiek in de ruimte te bestrijden en de fasefouten van de luidsprekers te corrigeren. Dat alles levert een werkelijk transparante en ruimtelijke weergave van de muziek. Alle details worden precies en onvervormd weergegeven. Lees eens wat onze klanten hierover vertellen.

Vanaf juni 2017 zijn we geen distributeur meer van Trinnov hardware en richten ons nu op verkoop, advies en fine-tuning van Trinnov-apparaten bij klanten. Als voormalig Trinnovdistributeur hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd in het optimaal inpassen en inregelen van Trinnov-apparatuur in de audioketen, zowel stereo als multikanaals. Immers, het hebben van een apparaat is pas het begin, daarna komt de inregeling en afstemming op uw situatie en wensen. Pas dan is het proces klaar.

Trinnov heeft een enorme 'toolbox' ingebouwd in de software en het gebruik daarvan vraagt om veel kennis en ervaring. Dat is wat wij u bieden. Ook als u uw installatie of ruimte heeft veranderd, is een nieuwe kalibratie en persoonlijke afstemming noodzakelijk. Wie kan dat beter dan de Trinnov-specialist!